Ιωαννίδης: «Μας έλυσαν τα χέρια τα δύο γρήγορα γκολ, να πάμε στον Πειραιά για τη νίκη» (vid)

Ιωαννίδης: «Μας έλυσαν τα χέρια τα δύο γρήγορα γκολ, να πάμε στον Πειραιά για τη νίκη» (vid)

Newsroom
Ιωαννίδης: «Μας έλυσαν τα χέρια τα δύο γρήγορα γκολ, να πάμε στον Πειραιά για τη νίκη» (vid)

bet365

Στα δύο γρήγορα γκολ που έβαλε ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο επιθετικός των «πρασίνων», Φώτης Ιωαννίδης μιλώντας για το 5-1 επί του Βόλου, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι αιωνίων επισημαίνοντας πως στόχος είναι η νίκη στον Πειραιά.

Αναλυτικά ο Φώτης Ιωαννίδης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote ανέφερε τα εξής: «Είναι κάτι που θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ στην αρχή, ήρθε και ένα δεύτερο γρήγορο γκολ και μας έλυσε τα χέρια. Μετά έπρεπε απλά να οδηγήσουμε το παιχνίδι και να συνεχίσουμε στο πλάνο που είχαμε πριν από αυτό».

Για το πλάνο που υπήρχε: «Είχαμε πει από την αρχή, μας είχε πει ο προπονητής να πιέσουμε από το πρώτο λεπτό και με την βοήθεια του κόσμου να τους κάνουμε να αισθανθούν αδύναμοι στο γήπεδο και τα καταφέραμε. Και μετά μαζί με τον Κάρλος να δουλέψουμε στην μεσαία γραμμή να βοηθήσουμε παίρνοντας μπάλες και να ξεκλειδώσουμε την αντίπαλη άμυνα».

Για την συνεργασία του με τον Καρλίτος: «Και στην προπόνηση και σε κάποια φιλικά είχε φανεί πως μπορούμε να συνεργαστούμε. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Υπάρχει καλή συνεργασία με όλους τους επιθετικούς και με τους τρεις. Είτε παίξουμε και οι δύο μαζί, είτε όχι. Είμαστε πολύ καλά μαζί και θεωρώ πως μπορούμε να το κάνουμε στο μέλλον».

Για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Αυτή την στιγμή ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι. Θα πάμε όπως σε όλα τα παιχνίδια όπως έχω πει από την αρχή της σεζόν, για τους τρεις βαθμούς. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας του Παναθηναϊκού και αυτό έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Να κερδίζουμε κάθε αγώνα για να φτάσουμε στην κορυφή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα