Η αποστολή του Άρη για Περιστέρι και το 4-3-3 του Μάντζιου

Η αποστολή του Άρη για Περιστέρι και το 4-3-3 του Μάντζιου

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η αποστολή του Άρη για Περιστέρι και το 4-3-3 του Μάντζιου

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δείχνει να έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα παρατάξει στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (27/9, 19:30) επιλέγοντας αυτό με τους τρεις αμυντικούς χαφ.

Είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκού και η επιλογή δεν έγινε κατ’ ανάγκη, παρά τον τραυματισμό του Φακούντο Μπερτόγλιο και την αναγκαστική αντικατάστασή του. Ο Έλληνας τεχνικός είχε επιλογές στον πάγκο καθώς θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει έναν εκ των Ματέο Γκαρσία, Χουάν Ιτούρμπε οι οποίοι έχουν χαρακτηριστικά αντίστοιχα με αυτά του Φακούντο Μπερτόγλιο, παράλληλα είχαν δοκιμαστεί στη θέση του επιτελικού μέσου σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια.

Ωστόσο, ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τον Μπαντού Ντιαγέ γιατί ήθελε πολύ ισχυρή την πρώτη γραμμή πίεσης και την καταστροφή του χτισίματος του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού από την πίσω ζώνη. Βάσει της εικόνας του δεύτερου ημιχρόνου, αυτό το σχέδιο πέτυχε και από τη στιγμή που δουλεύτηκε περισσότερο στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών, θα χρησιμοποιηθεί και απέναντι στον Ατρόμητο. Μένει να φανεί αν θα υπάρξουν παραλλαγές, αν δηλαδή ο Ντιαγέ θα κινηθεί στους ίδιους χώρους.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι η 11αδα που θα παρατάξει στο Περιστέρι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη με τη διατήρηση του Χουλιάν Κουέστα στην εστία, ενώ στην τετράδα στην άμυνα θα παραμείνουν οι Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα. Λούκας Σάσα και Τζέγκο θα αγωνιστούν στον άξονα, λίγο πιο πίσω από τον Ντιαγέ ενώ η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Μαντσίνι, Μπρούνο Γκάμα και Αμπουμπακάρ Καμαρά.
Εκτός αγωνιστικούς έμειναν οι τραυματίες Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε, Λούμορ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Δεληζήσης, Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα