Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί και Εμβιλά στην Τρίπολη

Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί και Εμβιλά στην Τρίπολη

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, εκεί όπου θα ταξιδέψουν οι Εμβιλά και Ελ Αραμπί.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη (26/9, 16.00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την 23άδα που θα ταξιδέψει για την Τρίπολη. Σ' αυτήν βρίσκονται οι Εμβιλά - Ελ Αραμί, οι οποίοι επιστρέφουν ξεπερνώντας τα όποια θέματα είχαν. Για τον Μαροκινό ήταν βέβαιος ο Πορτογάλος κόουτς ότι θα τον υπολογίζει, ωστόσο είχε αμφιβολίες για το Γάλλο μέσο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Εμβιλά, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα