Ματσούκας: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων»

Ματσούκας: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων»

Newsroom
Ματσούκας: «Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός του Ιωνικού σχολίασε πως η «ψαλίδα» στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει μικρύνει αισθητά.

Για την εκκίνηση του Ιωνικού στη σεζόν μίλησε ο Λευτέρης Ματσούκας στο Metropolis, όπου και σχολίασε πως η «ψαλίδα» μεταξύ «μεγάλων» και «μικρών» έχει μικρύνει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το νέο ξεκίνημα του Ιωνικού στο πρωτάθλημα
: «Είναι μια καινούρια προσπάθεια από πλευράς Ιωνικού, μια χρονιά που μας βρήκε στην πρώτη κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι την πρώτη αγωνιστική, εκτός έδρας με την ΑΕΚ, κάναμε μια καλή εμφάνιση κρατάμε τα θετικά. Στη συνέχεια, ήρθε μια μεγάλη νίκη επί του Άρη. Ένα καλό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχουμε κάνει μια καλή αρχή».

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, γιατί ο Άρης φέτος είναι πολύ δυνατός και στη συνέχεια θα δείξει πάρα πολλά πράγματα. Εμείς κλείσαμε τους χώρους στο γήπεδό μας, είναι παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα η Νίκαια. Ευτυχήσαμε βάλαμε ένα πανέμορφο γκολ στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.Ήταν μεγάλη νίκη επειδή ήταν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης».

Για αν μπορούν οι θεωρητικά μικροί να να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα: «Με βάση τις πρώτες αγωνιστικές που έχουμε δει, είναι ένα ωραίο πρωτάθλημα. Οι μεγάλοι βρίσκουν δυσκολίες στις έδρες των υπολοίπων, όπως ο Ολυμπιακός πέρασε δύσκολα από τη Λαμία.
Υπάρχει ενδιαφέρον, διαδραματίζεται ένα όμορφο πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες είναι δεδομένο ότι θα βρουν το δρόμο τους, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης. Είναι κάποιες πρώτες αναγνωστικές αγωνιστικές, οι «αδύναμες» ομάδες έχουν μπει με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και δεν υπάρχουν τόσες μεγάλες διαφορές στις ομάδες και θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και περίεργα αποτελέσματα.

Για τους Έλληνες που αποτελούν μειονότητα στις πρώτες αγωνιστικές: «Είναι πρωτόγνωρο, δεν το βλέπαμε συχνά αυτό, υπάρχει έλλειψη ελληνικού στοιχείου μέσα από τις ομάδες και είναι πολύ σημαντικό. Είναι καλό να υπάρχουν καλοί ξένοι ποδοσφαιριστές, ανεβάζουν το επίπεδο και την αίγλη του πρωταθλήματος. Είναι κομβικό για κάποιες ομάδες το ελληνικό στοιχείο. Οι Έλληνες παίκτες γνωρίζουν την πραγματικότητα, κάποιες περίεργες έδρες. Πρέπει να υπάρχει το ελληνικό στοιχείο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα