Ολυμπιακός: Προσέφυγε στο Διαιτητικό για την ακύρωση της απόφασης για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

Ολυμπιακός: Προσέφυγε στο Διαιτητικό για την ακύρωση της απόφασης για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Προσέφυγε στο Διαιτητικό για την ακύρωση της απόφασης για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση

bet365

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό κατά της απόφασης της Διοργανώτριας Αρχής για την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση διότι θεωρεί πως είναι παράνομη.

Στις 5 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση της προσφυγής της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της Λίγκας για την απόφαση επί της κεντρικής τηλεοπτικής διαχείρισης.

Ο Ολυμπιακός αντιδρά με αυτόν τον τρόπο κυρίως διότι θεωρεί παράνομη αυτήν την απόφαση. Ότι δεν έχει καμία νομική βάση ή κάλυψη ενώ αμφισβητεί και τον τρόπο με τον οποίο ελήφθη.

Να υπενθυμιστεί πως στη Γενική Συνέλευση της Superleague Interwetten (που έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου) υπογράφηκε η τροποποίηση του καταστατικού σχετικά με την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και είναι πλέον οριστικό: από τη σεζόν 2023-2024 η Super League θα έχει κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Οι Ερυθρόλευκοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό για την ακύρωση αυτής της απόφασης. Μία υπόθεση που θα εκδικαστεί την Τρίτη 5 Οκτωβρίου και ώρα 17.00. Το σχετικό πινάκιο των υποθέσεων:

1. Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ » και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΚΑΤΑ του ποδοσφαιρικού συνεταιρισμού περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» ΠΕΡΙ αναγνώρισης της ακυρότητας άλλως ακύρωσης της απόφασης της γενικής συνέλευσης του Συνεταιρισμού, που ξεκίνησε την 2.9.2021 και ολοκληρώθηκε κατόπιν διακοπής την 9.9.2021, σχετικά με την τροποποίηση του καταστατικού του Συνεταιρισμού και την υποχρεωτική ανάθεση της κεντρικής διαχείρισης των ραδιοτηλεοπτικών και άλλων συναφών δικαιωμάτων του συνόλου των μελών στο Συνεταιρισμό από την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και εφεξής.

2. Προσφυγή της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΠΑΕ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ-ΧΑΝΙΑ» ΚΑΤΑ του Ν.Π.Ι.Δ. Τριτοβάθμιου Σωματείου , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ» και ΚΑΤΑ Α) της με αριθμό 11/9η Σεπτεμβρίου 2021, αποφάσεως της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ε/ΕΠΟ) δυνάμει της οποίας αποφασίστηκε: «Η επανεξέταση (αναψηλάφηση) της με αριθμό 440/30.08.2021 απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών (Ε.Ι.Π.) με την οποία έγινε δεκτή η από 10.08.2021 αίτηση της ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ και εγκρίθηκαν πέντε (5) αιτήσεις ανανεώσεως συμβολαίων ποδοσφαιριστών άνω 25 ετών που είχαν λήξει στις 30.06.2021. Οι εν λόγω αιτήσεις κατατέθηκαν (κατά πολύ) εκπρόθεσμα, αντίθετα με την υπ΄αριθ. 08/30.07.2021 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με την οποία απορρίφθηκε το υπ΄ αριθ. Πρωτ.98526/2021 αίτημα της Super League 2 περί δυνατότητας ανανέωσης των συμβολαίων των άνω των 25 ετών ποδοσφαιριστών, τα οποία έληξαν στις 30.06.2021, για τις μη αδειοδοτούμενες ΠΑΕ της Super League 2. H επανεξέταση θα γίνει από την ίδια την Επιτροπή (ΕΙΠ) σε πλήρη σύνθεση υπό τον αναπληρωτή Πρόεδρο αυτής» και Β) Κάθε άλλης συναφούς προς αυτήν, πράξεως.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα