Τα ηνία σε Φέστα έδωσε ο Απόλλων

Newsroom
Τα ηνία σε Φέστα έδωσε ο Απόλλων

bet365

Ο Ιταλός τεχνικός θα είναι ο νέος κόουτς της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και μέχρι το βράδυ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά το χθεσινό (22/9) «διαζύγιο» με τον Γιάννη Πετράκη και ο Τζιανλούκα Φέστα ήταν από την πρώτη στιγμή ένας εκ των βασικών υποψήφιων για να τον διαδεχθεί. Πλέον η περίπτωσή του «τρέχει».

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες το «θέμα» του Ιταλού κόουτς έχει πλέον «τελειώσει» και θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ομάδας,.

Ο 52χρονος τεχνικός είναι γνώριμός μας από την παλαιότερη διετή θητεία του στην ΑΕΛ (πέρσι και τη σεζόν 2018/19) και μέχρι απόψε το βράδυ ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις, αφού ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό (27/9).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα