Ανάλυση Wyscout: Ο Κούντε είχε συμμετοχή σε 2 γκολ και έκανε σχεδόν τέλειο ματς (pics & vids)

Ανάλυση Wyscout: Ο Κούντε είχε συμμετοχή σε 2 γκολ και έκανε σχεδόν τέλειο ματς (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ανάλυση Wyscout: Ο Κούντε είχε συμμετοχή σε 2 γκολ και έκανε σχεδόν τέλειο ματς (pics & vids)

bet365

Με τη συνεισφορά της κορυφαίας πλατφόρμας Wyscout το Gazzetta περνάει από... ακτίνες το ματς του Πιέρ Κούντε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πιέρ Κούντε ήταν αναμφίβολα μες στους διακριθέντες του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένας από τους λόγους που ο Ολυμπιακός έβγαζε ένταση, ενέργεια και πάθος στο κέντρο του για να φτάσει στο τελικό 4-1. Ο ίδιος ο κόουτς του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στάθηκε στο γεγονός πως ο Καμερουνέζος μέσος έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με τη φανέλα του πειραϊκού συλλόγου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Από μόνη της αυτή η τοποθέτηση θα έπρεπε να αρκεί από τον πλέον αρμόδιο. Υπάρχει όμως και συνέχεια στο σχετικό θέμα εφόσον δει κανείς και τα σχετικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς.

Ο Κούντε με τον Τικίνιο

Ωστόσο υπάρχει και η κορυφαία πλατφόρμα Wyscout που μας βοηθάει ώστε να δούμε του λόγου το αληθές. Ο Κούντε έφτασε τις 91/100 ενέργειες. Είχε 91 πετυχημένες ενέργειες στο σύνολο του αγώνα και αυτό το ποσοστό - 91% - είναι το κορυφαίο του με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας σε φουλ παιχνίδι (είχε 96 λεπτά ενώ το 92% με την Αντβέρπ ήταν σε μόλις 13 λεπτά παρουσίας στο γήπεδο).

Ο ΄χώρος ευθύνης του Κούντε στο γήπεδο: Πηγή Wyscout
Ο χώρος ευθύνης του Κούντε στο γήπεδο: Πηγή Wyscout 

Είχε τη μία ασίστ στο πρώτο γκολ του Τικίνιο (από εκτέλεση κόρνερ καθώς είχε αναλάβει να χτυπάει φάουλ και κόρνερ) και από το δικό του φάουλ η μπάλα έφτασε στον Βραζιλιάνο για να κάνει την φοβερή προσωπική ενέργεια για το 2ο γκολ του. Δηλαδή ήταν μέσα σε δύο φάσεις για γκολ. Και οι δύο του Τικίνιο!

Οι κινήσεις του Κούντε Πηγή Wyscout
Οι κινήσεις του Κούντε Πηγή Wyscout

Είχε 1/2 σουτ στον στόχο (50%) και 97% ακρίβεια στις πάσες του με 77/79 αλλά και 80% στις μακρινές του πάσες με 4/5. Είχε 2/2 πετυχημένες ντρίμπλες και 64% στις κερδισμένες μονομαχίες με 9/14. Επίσης μία αναχαίτιση και τρεις ανακτήσεις της μπάλας σε πέντε απόπειρες.

Οι πάσες του Κούντε Πηγή Wyscout
Οι πάσες του Κούντε Πηγή Wyscout

Συνολικά έκανε ένα γεμάτο και πολύ πειστικό παιχνίδι, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μπορεί να βοηθήσει αισθητά τον Ολυμπιακό. Μπορεί να τονιστεί ότι έκανε σχεδόν τον τέλειο αγώνα. Επίσης πιστοποιεί πως μπορεί να συμβάλλει αισθητά είτε ως εξάρι είτε ως οκτάρι είτε ακόμα και σε πιο προωθημένο δημιουργικό ρόλο.

Οι κερδισμένες και μη μονομαχίες του Κούντε Πηγή Wyscout
Οι κερδισμένες και μη μονομαχίες του Κούντε Πηγή Wyscout

Το ποσοστό των ενεργειών του Κούντε στα ματς με τον Ολυμπιακό (έχει 10 επίσημους αγώνες στην ομάδα με 1 ασίστ):

  • Με Απόλλωνα: 91% με 91/100 ενέργειες σε 96 λεπτά
  • Με Λαμία: 41% με 9/22
  • Με Αντβέρπ: 92% με 12/13 σε 13 όμως λεπτά
  • Με Ατρόμητο: 86% με 30/35
  • Με Σλόβαν: 79% με 22/28
  • Με Σλόβαν εντός: 53% με 9/17
  • Με Λουντογκόρετς εκτός: 63% με 10/16
  • Με Λουντογκόρετς: 61% με 19/31
  • Με Νέφτσι εκτός: 68% με 54/80
  • Με Νέφτσι: 69% με 37/54
  • Με ΤΣΣΚΑ Σόφιας (φιλικό): 67% με 20/30
  • Με Σάλτσμπουργκ (φιλικό): 69% με 18/26
  • Με Κράσνονταρ (φιλικό): 83% με 5/6
  • Τα στοιχεία έχουν αντληθεί από την κορυφαία πλατφόρμα Wyscout.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα