Νιόπλιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Νιόπλιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Newsroom
Νιόπλιας: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ υπογράμμισε πως οι Κρητικοί θα γίνονται όλο και καλύτεροι όσο «κυλά» η σεζόν.

Στα σερί «κολλητά» δύσκολα ματς του ΟΦΗ στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. «Θεωρώ ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τρεις βαθμούς, αυτή η ομάδα ήταν δύσκολη γιατί είχαν ντέρμπι όπως ντέρμπι ήταν το σημερινό γιατί ο Αστέρας είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που είναι ίδια τα τελευταία χρόνια. Το θέμα ήταν ποιος θα σκοράρει και όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε το παιχνίδι. Δώσαμε απαιτητικά παιχνίδια που κρίνονται στο γκολ και δεν μπορεί να ανοίξει κάποιο από αυτά. Όλες οι ομάδες κάναμε προετοιμασία για 90 μέρες και είναι μεγάλο πρόβλημα για όλους. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη ομάδα που έχει πιο συμπαγές ρόστερ από τον Αστέρα», είπε αρχικά.

Μετά σχολίασε πως «σε δύο τρεις αγωνιστικές τα δείγματα θα είναι και πιο ξεκάθαρα. Υπήρξε μεγάλη κόπωση, στα χαφ είχαμε δύο παίκτες που πέρυσι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, είναι η ηλικία τους και δεν μπορούμε να παίξουμε σε τόσο υψηλή ένταση. Θα είμαστε καλύτερη ομάδα στην συνέχεια, μια ομάδα κρίνεται από την ποιότητα των χαφ σου και εκεί έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεσαι και το ατομικό ταλέντο. Όταν φτάνει το παιχνίδι στην επίθεση, χρειάζεται και το ατομικό ταλέντο. Αν δούμε γενικά την εικόνα μας, είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν είμαστε αυτήν την στιγμή τόσο έτοιμοι όμως δεν είμαστε καμία αμελητέα ποσότητα και για κανέναν».

Κλείνοντας πως «α μην ξεχνάμε πως κουβαλάμε μια χρονιά που με το παραμικρό τρώγαμε γκολ, με το παραμικρό σκύβαμε το κεφάλι. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε καλό σκάουτινγκ γιατί τρία ματς σε μια εβδομάδα που δεν ξέρεις τι βάθος έχεις. Είδα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι μια ομάδα που έπαιξε με το αποτέλεσμα αλλά είναι ένα παιχνίδι που κανείς δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν, το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ δύσκολο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα