Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Στο Αγρίνιο ο Στράτος Αποστολάκης

Newsroom
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ: Στο Αγρίνιο ο Στράτος Αποστολάκης

bet365

Για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Παναιτωλικού συμπεριλήφθηκε και ο Κώστας Αποστολάκης, οπότε ο μπαμπάς Στράτος δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στη γεννέτειρά του!

Πριν ακολουθήσει η μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα ο Στράτος Αποστολάκης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Παναιτωλικό και το γήπεδο του Αγρινίου. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε μερικές δεκαετίες μετά ο υιός Κώστας να γίνει παίκτης των «κυανοκίτρινων».

Έτσι από την στιγμή που για πρώτη φορά φέτος ο Αναστασίου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναιτωλικού, ο Στράτος Αποστολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στο Αγρίνιο. Το «τούρμπο» παρακολούθησε το ματς μαζί με τον γενικός διευθυντή των τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και παλιό τερματοφύλακα, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα