Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

Newsroom
Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με το πρώτο ντέρμπι της σεζόν

bet365

Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, η ΑΕΚ τη Λαμία, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Αγρίνιο, από τον Παναιτωλικό.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και σήμερα (22/09) ανοίγει η αυλαία της 3ης εμβόλιμης αγωνιστικής. Από το πρόγραμμα ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στις 20:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (NovaSports Prime).

Ο Άρης αναζητά τον τρόπο να βρει δρόμο για τα δίχτυα, καθώς είναι η μια από τις δύο ομάδες που δεν το έχει κάνει ακόμα και ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του να μην επαναλάβει τα λάθη, που έφεραν την ήττα στα Γιάννενα.

Στην αποστολή για τους «κίτρινους» συμπεριλήφθηκαν οι Ντένις, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

Από την άλλη ο Ιβάν Γιοβάνοβις άφησε εκτός 22άδας ξανά τους Μπουζούκη και Εγκαμπακοτό και συμπεριέλαβε τους: Διούδη, Μπρινιόλι, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδη, Σάντσες, Βέλεθ, Κώτσιρα, Σάρλια, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Ρουμπέν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Ιωαννίδη, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιτάλ.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης (18:15 Nova Sports 2) . Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήθελαν άλλη απώλεια, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Ατρόμητο, ειδικά με μια ομάδα, που δεν πήρε βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ο Απόλλων καλείται σε ένα δύσκολο παιχνίδι να ανακάμψει μετά από το άσχημο ξεκίνημά του.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς στη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο.

Την ίδια ώρα (18:15, Cosmote Sport 2) ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες συγκρούονται στο Αγρίνιο τρεις μόλις μέρες μετά από σημαντικές νίκες τους εκτός έδρας. Ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι πανηγύρισε έντονα, ενώ ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη μάλλον ανακούφιση ένιωσε μετά την ήττα στην πρεμιέρα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι Ροντρίγκο, Καγκάβα, Κωνσταντέλιας.

Ετσι, ο Ρασβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα , Μιχάι, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Αουγκούστο, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

Στις 20:30 η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport 1). Μπορεί η Ένωση να έχασε δύο βαθμούς στο Ηράκλειο σε ένα παιχνίδι, όπου προηγήθηκε 3-0, ωστόσο στοχεύει να ξεπεράσει την απώλεια και να επιστρέψει στις επιτυχίες με αντίπαλο τη Λαμία Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα προσπαθήσει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι που δεν κατάφερε στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Εκτός για δεύτερο σερί ματς είναι ο Γαλανόπουλος και ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία. Ο Μιλόγεβιτς πήρε στην αποστολή τους εξής 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15, Cosmote Sport 3)
Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15, Novasports 2)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15, Cosmote Sport 2)
ΑΕΚ-Λαμία (20:30, Cosmote Sport 1)
Άρης-Παναθηναϊκός (20:30, Novasports Prime)

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου
Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα (18:15, Cosmote Sport 2)
Βόλος-Ατρόμητος (20:30, Cosmote Sport 1)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα