Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός 22άδας Μπουζούκης - Ενγκμπακοτό και Κουρμπέλης - Σένκεφελντ ενόψει Αρη

Newsroom
Παναθηναϊκός: Πάλι εκτός 22άδας Μπουζούκης - Ενγκμπακοτό και Κουρμπέλης - Σένκεφελντ ενόψει Αρη

bet365

Mία αλλαγή, του τρίτου τερματοφύλακα, έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην 22άδα του Παναθηναϊκού που ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το ματς εναντίον του Αρη.

Mόνο μία αλλαγή συγκριτικά με την αποστολή που είχε επιλέξει για τον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αρη (22/09, 20.30, NS Prime – Live στο Gazzetta). Πήρε τον Χριστογεώργο αντί του Ξενόπουλου ως «τρίτο» κίπερ (θα τον αποκλείσει από την 20άδα τελικά). Ο Σέρβος κόουτς άφησε εκτός 22άδας ξανά τους Μπουζούκη και Εγκαμπακοτό.

Το προπονητικό πρόγραμμα συμπεριελάμβανε προθέρμανση, «κορόιδο» και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Σιδεράς.

Η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βέλεθ, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Ρουμπέν Πέρεθ, Μαουρίσιο, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα