Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με Ματέο Γκαρσία η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης» και στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ματέο Γκαρσία.

Ο Άρης θα παραταχθεί με δύο απουσίες καθώς ο Κώστας Μήτρογλου συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας από τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα, ενώ εκτός αποστολής είναι και ο τραυματίας Λούμορ. Αντιθέτως, ο Ματέο Γκαρσία συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και μένει να φανεί αν θα βρει θέση και στο αρχικό σχήμα στον αγώνα (22/9, 20:30) με τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι και να διατηρηθεί στη δεξιά πλευρά της επίθεσης ο Ντάνιελ Μαντσίνι. Γενικώς, ο Άκης Μάντζιος προτίθεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον δύο αλλαγές με την επιστροφή του Μπρούνο Γκάμα στο αριστερό άκρο της επίθεσης αλλά και του Τζέιμς Τζέγκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Ντένις, Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα