ΑΕΚ: Συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

Newsroom
ΑΕΚ: Συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

bet365

Η ΑΕΚ στρέφει πλέον την προσοχή της στο ματς με τη Λαμία την Τετάρτη (22/9 - 20:30), με τον Κώστα Γαλανόπουλο να πραγματοποιεί και σήμερα αποφόρτιση στα Σπάτα.

Μια μέρα μετά την επιστροφή από το Ηράκλειο και το 3-3 με τον ΟΦΗ, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα, στρέφοντας πλέον το βλέμμα τους στο παιχνίδι με τη Λαμία την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (22/9 - 20:30) για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Γαλανόπουλο, ο οποίος είχε μείνει εκτός από το παιχνίδι στο Ηράκλειο.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το απόγευμα της Τρίτης (21/9) στις 17:00 και στη συνέχεια ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα