ΠΑΣ Γιάννινα: Οι «υποψήφιοι» αντί-Κόντε (pics)

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Οι «υποψήφιοι» αντί-Κόντε (pics)

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα καλούνται να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ισπανού φορ και να αναζητήσουν εκ των έσω λύσεις για να καλύψουν το κενό του.

Με εντυπωσιακό τρόπο και το απόλυτο (2Χ2) ξεκίνησε ο ΠΑΣ Γιάννινα τη σεζόν, καθώς νίκησε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με 1-0 και βρίσκεται στην κορυφή. Σε μεγάλο βαθμό όμως η επιτυχία του Σαββάτου κόντρα στο «τριφύλλι» επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πέδρο Κόντε. Σε μία ανύποπτη φάση ο Ισπανός φορ ζήτησε αλλαγή και μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως υπέστη ρήξη χιαστού.


Αμεσα θα μπει στο χειρουργείο, υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να προλάβει κάποια ματς στο φινάλε της σεζόν αλλά επί της ουσίας στους «Ζωσιμάδες» καλούνται να μάθουν να ζουν χωρίς εκείνον.

Αυτόματα ο Ηρακλής Μεταξάς, μέχρι την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο που θα γίνει κίνηση για την απόκτηση επιθετικού, θα πρέπει να βρει λύσεις εκ των έσω σε ότι αφορά τον «αντικαταστάτη» του και μπροστά του ανοίγονται... δύο δρόμοι. Ή θα διαφοροποιήσει το 4-4-2 που χρησιμοποιεί σε 4-2-3-1 που επίσης «δούλεψε» αρκετά το καλοκαίρι ή θα πρέπει να «καθιερώσει» κάποιον ως τον παρτενέρ του Χουάν Περέα .

Επί χάρτου για το δεύτερο ενδεχόμενο υπάρχουν 4 «υποψήφιοι».

1) Νικολάε Μιλιντσεάνου. Ο Μολδαβός στράικερ αποκτήθηκε πέρσι τον Γενάρη και ξεκίνησε τη σεζόν ως «ιεραρχικά» 3ος επιθετικός, πίσω από τους Κόντε, Περέα. Ο 29χρονος είναι φορ περιοχής και πέρσι σημείωσε 2 γκολ στα 15 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
...

2) Γιαν Μαρκ Σνάιντερ. Ο Γερμανός έγινε το καλοκαίρι κάτοικος Ιωαννίνων και στα 2 πρώτα ματς της σεζόν ξεκίνησε βασικός στα άκρα, όμως μπορεί να αγωνιστεί και «9άρι». Εκεί έπαιζε κυρίως στη Σεντ Πάουλι και τη Ρέγκενσμπουργκ, τις δύο ομάδες που ήταν από το 2017 μέχρι και να έρθει στα μέρη μας.

3) Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Ο Ολλανδός αγωνίστηκε ως αλλαγή κόντρα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ήταν στα άκρα. Ομως στην Εξέλσιορ που έπαιζε την τελευταία διετία συχνά-πυκνά ξεκινούσε ως 2ος φορ στο 3-5-2 που χρησιμοποιούσε η πρώην ομάδα του. Παράλληλα και στην Γκρόνινγκεν είχε βρεθεί στην «κορυφή» ακόμη και μόνος του, όμως στο Ρότερνταμ ήταν που «καθιερώθηκε» στη δυάδα της γραμμής κρούσης.
...

4) Φαμπρίτσιο Μπρένερ. Ο Αργεντινός είναι εξτρέμ γραμμής, όμως πέρσι ο Αργύρης Γιαννίκης τον χρησιμοποίησε ορισμένες φορές ως δεύτερο ή και πρώτο επιθετικό. Ετσι υπό προϋποθέσεις ενδέχεται να δούμε ξανά τον 23χρονο στη γραμμή κρούσης.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα