Μαρτίνς: «Ήταν πραγματικά δύσκολη νίκη, δυσκολία ήταν και οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Ήταν πραγματικά δύσκολη νίκη, δυσκολία ήταν και οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου» (vid)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την αγχωτική νίκη της ομάδας του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 στη Λαμία και τις δυσκολίες του ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε στη COSMOTE για:

Το ματς στη Λαμία: Πραγματικά μία δύσκολη νίκη και σε έναν αντίπαλο που ήταν πολύ καλά προσανατολισμένος. Χρειαζόταν υπομονή και πίεση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σήμερα ήταν αποτελεσματικοί διότι δεν κάναμε ούτε το 1/3 των προσπαθειών με Ατρόμητο και βάλαμε 2 γκολ.

Πιο αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι: Ήταν μία δύσκολη νίκη η σημερινή. Πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε έναν πολύ καλά προσανατολισμένο αντίπαλο. Εδώ οι δυσκολίες είναι μεταξύ άλλων και οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου που απαιτούν να πιέζεις συνεχώς και να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Αυτό το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και κερδίσαμε το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα.

Για την αποτελεσματικότητα σε σχέση με το 0-0 με τον Ατρόμητο: Ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί γιατί δεν κάναμε ούτε το 1/3 των φάσεων με τον Ατρόμητο. Τα νούμερα της αποτελεσματικότητάς μας ήταν εμφανώς πολύ καλύτερα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα