Iωαννίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μόνο νίκη στον Άρη»

Iωαννίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μόνο νίκη στον Άρη»

Νίκος Αθανασίου
Iωαννίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, μόνο νίκη στον Άρη»

bet365

Ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε πως το γρήγορο γκολ του ΠΑΣ... σόκαρε τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στην ανάγκη για περισσότερη δημιουργία και τόνισε πως το Τριφύλλι πρέπει στο Βικελίδης να κάνει αυτό που δεν έκανε στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Τι δεν πήγε καλά και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάρει αυτό που ήθελε;

«Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στο ματς. Ο ΠΑΣ βρήκε το γρήγορο γκολ και αυτό είναι αλήθεια πως μας σόκαρε. Φανήκαμε απροετοίμαστοι να διαχειριστούμε την κατάσταση. Γενικότερα όμως δεν είχαμε την εικόνα που έπρεπε και δυστυχώς αργήσαμε να βρούμε το ρυθμό μας».

Σας δυσκόλεψε ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλο ειδικά στο β’ μέρος;

«Είναι κάτι το οποίο περιμένουμε να συμβεί. Θα υπάρξουν κάποιες ομάδες που θα μας αντιμετωπίσουν με αμυντικό προσανατολισμό. Ειδικά αν σκοράρουν στην αρχή, μετά θα μας παίξουν κλειστά ώστε να μπλοκάρουν οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας από εμάς. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες, ώστε να μπορούμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που θα μας δημιουργούν».

Ενόψει του ματς με τον Άρη τι έχεις να πεις;

«Αρχικά θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και χάσαμε από τον ΠΑΣ. Έχουμε λίγες ημέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε και να πάμε στην έδρα του Άρη να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε σήμερα (σ.σ χθες). Μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα, αλλά εμείς θα πρέπει να έχουμε καλύτερη εικόνα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα είναι διαφορετικός αυτός ο αγώνας, αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα τα καταφέρουμε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα