Τα 5 «δυνατά» σημεία για παρολί στην Super League Interwetten

G-Betting G-Betting
Τα 5 «δυνατά» σημεία για παρολί στην Super League Interwetten
Η G-Betting ασχολείται με τις πέντε αναμετρήσεις της Κυριακής για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten, όπου Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δοκιμάζονται σε δύσκολες έδρες.

Το... κυρίως πιάτο της Superleague Interwetten για την 2η αγωνιστική σερβίρεται σήμερα, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δύσκολες αποστολές για Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Στο Ηράκλειο η ομάδα του Μιλόγεβιτς κοντράρεται με τον ΟΦΗ (18:15) για τη Superleague Interwetten, ο οποίος θα έχει μετά από πολύ καιρό την συμπαράσταση των φιλάθλων του. Η... ψυχολογία της ΑΕΚ είναι στα ύψη μετά το 3-0 της πρεμιέρας κόντρα στον Ιωνικό, μα πολύ παραπάνω από την εμφάνιση του Τσούμπερ πρωτίστως και δευτερευόντως των Άμπαμπατ και Λε Ταλέκ. Θα έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο ειδικά αν δεν συμμορφωθεί αμυντικά όμως η μεσοεπιθετική ποιότητα της (Τσούμπερ, Άμραμπατ, Λιβαϊ, Αραούχο), μπορούν να της χαρίσουν τη νίκη που τη βρίσκουμε σε απόδοση 1.63.

ιι

Στη Λαμία τώρα ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την τοπική ομάδα (20:30). Οι Πειραιώτες είχαν μεσοβδόμαδα και το παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ, ενώ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να σκέφτονται νέο... στραβοάτημα μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Μαρτίνς καίγεται για το διπλό, ενώ και το σύνολο από τη Φθιώτιδα δεν τρομάζει επιθετικά. Το διπλό του Ολυμπιακού στο ημίχρονο δίνεται στο 1.75.

θ

Πάμε και στην Τρίπολη, εκεί όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (20:30) για τη Superleague Interwetten. Oι γηπεδούχοι έχουν εξαιρετική παράδοση κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης Συγκεκριμένα, σε 20 ματς που έχουν γίνει (πρωτάθλημα, Κύπελλο και play off) οι κιτρινομπλέ έχουν το πάνω χέρι αφού έχουν νικήσει 11 φορές, 5 ματς έχουν βρει νικητή τον ΠΑΟΚ και 4 φορές οι αναμετρήσεις έχουν λήξει ισόπαλες. Ο Δικέφαλος του Βορρά καίγεται για τη νίκη μετά το διπλό που του έκανε ο ΠΑΣ στην Τούμπα στην πρεμιέρα. Ωστόσο και ο Αστέρας έχει δειξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Η ισοπαλία δίνεται στο 3.30 και αξίζει το ρίσκο.

φφ

Απόλλων Σμύρνης και Βόλος ανοίγουν το πρόγραμμα της ημέρας (16:00) στη Ριζούπολη σε ένα πολύ αμφίρροπο ματς. Οι γηπεδούχοι έχασαν 4-0 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα, ωστόσο είχαν πολλές καλέςς στιγμές για να βρουν 1 και παραπάνω γκολ. Οι Βολιώτες ξεκίνησαν με νίκη και πάντα παίζουν ανοιχτά. Το goal/goal στι 1.95 είναι δύσκολο, αλλά για τους τολμηρούς αξίζει.

αα

Τέλος ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:15), με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα βαθμό στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες κράτησαν στο «Καραϊσκάκης και πήραν ένα μεγάλο Χ κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ φέτος έχουν ενισχυθεί ιδιαίτερα με το ελληνικό στοιχείο (Παπαδόπουλος, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κλωναρίδης). Έχουν την ποιότητα να βρουν το πρώτο τους τρίποντο για φέτος που προσφέρεται στο 1.80.

χχχ

Οι επιλογές

ΟΦΗ - ΑΕΚ

Λαμία - Ολυμπιακός

Αστέρας - ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης - Βόλος

Ατρόμητος - Παναιτωλικός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting