Μαουρίτσιο: «Δεν υπάρχει χρόνος για θλίψη, να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Newsroom
Μαουρίτσιο: «Δεν υπάρχει χρόνος για θλίψη, να διορθώσουμε τα λάθη μας»

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός καλείται να διορθώσει τα κακώς κείμενα που είχε με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Μαουρίτσιο τόνισε στη NOVA για:

Την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ: Πράγματι δεν είναι το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για θλίψη. Να ανασυνταχθούμε και να δούμε τη συνέχεια με τον αγώνα με τον Άρη.

Τη διαφορά της εικόνας του Παναθηναϊκού σε σχέση με τον Απόλλωνα: Όταν είχα μιλήσει πριν από καιρό ξανά στην τηλεόραση τα αποτελέσματα που είχαμε φέρει τότε ήταν πολύ χειρότερα. Ότι νικήσαμε με τον Απόλλωνα δεν σημαίνει πως παίξαμε τέλεια. Να ξεχάσουμε τον αποψινό αγώνα και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον αγώνα την Τετάρτη και να προλάβουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε.

Τις δυσκολίες με ΠΑΣ και τη συνέχεια: Σήμερα δουλέψαμε όσο το δυνατόν καλύτερα με τη μπάλα αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει χρόνος για θλίψη αλλά χρόνος για να διορθώσουμε τα λάθη μας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα