Γιοβάνοβιτς: «Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Ίσως να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα» (vid)

bet365

Ο έμπειρος τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στο τι δεν πήγε καλά στα Γιάννινα και έχασε η ομάδα του από τον τοπικό ΠΑΣ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε στη NOVA μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα για:

Το τι δεν πήγε καλά σήμερα: Να πω συγχαρητήρια στον ΠΑΣ. Δεχθήκαμε ένα γκολ στη ροή του παιχνιδιού στην αρχή. Μας χρειαζόταν λίγος χρόνος για να αποκτήσουμε έλεγχο του παιχνιδιού. Τον είχαμε τον έλεγχο χωρίς να κάνουμε τόσο επικίνδυνες καταστάσεις στο α' μέρος. Ίσως στο 2ο μέρος να είχαμε πιο καλές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Ίσως να μπορούσαμε περισσότερα πράγματα. Παραπάνω πράγματα. Ήταν ένα αποτελέσμα που δεν περιμέναμε.

Το εάν τον προβλημάτισε κάτι: Όχι δεν με προβλημάτισε κάτι. Θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ψύχραιμοι παρότι χάναμε και με πιο ορθολογικές επιθέσεις.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα