Τικίνιο: «Ποτέ δεν παραδίνομαι, η στιγμή που θα σκοράρω θα έρθει σύντομα» (vid)

Τικίνιο: «Ποτέ δεν παραδίνομαι, η στιγμή που θα σκοράρω θα έρθει σύντομα» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Τικίνιο: «Ποτέ δεν παραδίνομαι, η στιγμή που θα σκοράρω θα έρθει σύντομα» (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού, Τικίνιο, δήλωσε ότι η στιγμή που θα σκοράρει δεν θα αργήσει, ενώ ανέφερε πως είναι επιθετικός που δεν παραδίνεται και που για εκείνον χαμένη μπαλιά δεν υπάρχει.

Ο Τικίνιο μίλησε στη Nova για τη νίκη (2-1) του Ολυμπιακού σε βάρος της Αντβέρπ, αλλά και για την αναμέτρηση της Κυριακής (19/9, 20.30, Cosmote Sport 1, Gazzetta) εναντίον της Λαμίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Αρχικά είπε: «Είμαι ευτυχισμένος γιατί όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι στην αρχή της διοργάνωσης. Είμαστε χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας για την όμορφη που έστησαν και για τη στήριξή τους».

Θα ήταν απόλυτα επιτυχημένο το ματς αν είχες σκοράρεις κι εσύ στο φινάλε με την κεφαλιά που δεν έπιασες;

«Δεν έχει καμία σημασία ποιος σκοράρει. Δεν έχει σημασία αν εγώ έβαλα γκολ ή όχι. Σημασία έχει ότι η ομάδα έκανε καλά τη δουλειά της και κατάφερε να κερδίσει. Η στιγμή που θα σκοράρω εγώ θα έρθει σύντομα».

Είδαμε ότι είσαι επιθετικός που δουλεύεις αρκετά στο γήπεδο. Που μαρκάρει και παίζει για την ομάδα. Αυτό είναι το προφίλ σου;

«Ναι αυτό είναι το προφίλ μου. Ποτέ δεν παραδίνομαι, για εμένα δεν υπάρχει χαμένη μπαλιά. Σίγουρα η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αλλά πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ. Με όλες μου τις δυνάμεις και με όλη μου τη συγκέντρωση θέλω να βοηθάω την ομάδα».

Με τον Αραμπί αισθάνεσαι άνετα να συνεργάζεστε στο 4-4-2;

«Ήταν καλή η συνεργασία μας. Είδαμε στο πρώτο παιχνίδι πως λειτούργησε καλά. Ήταν βέβαια σε αγώνα που η μπάλα δεν ήθελε να μπει όσο κι αν προσπαθούσαμε. Για πρώτη φορά η συνεργασία στο πρωτάθλημα τα πράγματα ήταν θετικά και παραγωνικά».

Τραυματίστηκες στις 30 Ιουνίου και πέρασαν 2,5 μήνες για να επιστρέψεις. Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιον;

«Ήταν άσχημη στιγμή για εμένα γιατί τραυματίστηκα στο πρώτο μου παιχνίδι μετά από έξι μήνες που είχα να βρεθώ σε γήπεδο και να παίξω. Άργησα να επανέλθω. Ήμουν λυπημένος. Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ της ομάδας και σε όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν».

Περιμένεις αμυντικό παιχνίδι εκ μέρους της Λαμίας; Είναι το παιχνίδι που θα σκοράρεις;

«Όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος, όλα τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολα. Έτσι το περιμένουμε και την Κυριακή. Η στιγμή που θα σκοράρω θα έρθει. Μακάρι να έρθει η στιγμή να σκοράρω την Κυριακή, αλλά όπως είπα το σημαντικό είναι να νικήσει η ομάδα και να βρεθεί κάποιος που θα σκοράρει».

Ένα σχόλιο για το γκολ του Ρέαμπτσιουκ;

«Ήταν πανέμορφο, ήταν πολύ ωραία στιγμή για εκείνον. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Του δίνω συγχαρητήρια για το γκολ, αλλά και στην ομάδα για τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα