Αρης: Εκνευρισμένος ο Καρυπίδης, επιβάλλεται πρόστιμο σε όλους!

Αρης: Εκνευρισμένος ο Καρυπίδης, επιβάλλεται πρόστιμο σε όλους!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρης: Εκνευρισμένος ο Καρυπίδης, επιβάλλεται πρόστιμο σε όλους!

bet365

Οργισμένος από την τραγική εμφάνιση του Άρη, ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει την επιβολή βαρύ προστίμου σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο!

Αν η ήττα από τον Ιωνικό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής προκάλεσε τον εκνευρισμό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, η κάκιστη εμφάνιση έφερε και την οργή του, γεγονός το οποίο φαίνεται από την απόφαση επιβολή προστίμου το οποίο μάλιστα θα είναι βαρύ! Αυτό μάλιστα αφορά τόσο τους ποδοσφαιριστές όσο και το τεχνικό επιτελείο και δείχνει ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν εξαιρεί κανέναν και τίποτε από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του απέναντι στον Ιωνικό η οποία προφανώς και δεν είναι αντιπροσωπευτική των στόχων αλλά και των επενδύσεων που έγιναν το καλοκαίρι. Πολύ ξεκάθαρα θεωρεί ότι η ευθύνη ανήκει σε κάθε μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μένει να φανεί επίσης αν η επιβολή βαρύ προστίμου θα αποτελέσει την πρώτη μορφή αντίδρασης από τον Θόδωρο Καρυπίδη κι αν επίσης θα επιδιώξει να προχωρήσει σε προσωπικές συζητήσεις καθώς η εικόνα που παρουσιάζει ο Άρης στα δύο πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος δεν έχουν καμία σχέση με αυτή των φιλικών προετοιμασίας. Είναι προφανές ότι απαιτείται άμεση αντίδραση και φυσικά ερμηνεία αυτής της τραγικής εμφάνισης απέναντι στον Ιωνικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα