Το σκεπτικό του Ατρομήτου με την απόκτηση του Γιαννιώτη

Το σκεπτικό του Ατρομήτου με την απόκτηση του Γιαννιώτη

Μάκης Σταθάτος
Το σκεπτικό του Ατρομήτου με την απόκτηση του Γιαννιώτη

bet365

Ο Ατρόμητος ενισχύθηκε σημαντικά στον «άσο» με την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους Πίριτς και Μανδά.

Σε μία ακόμα εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ατρόμητος, με την απόκτηση του έμπειρου Ανδρέα Γιαννιώτη. Η μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα σε καμία περίπτωση δεν θέτει θέμα εμπιστοσύνης στους Πίριτς και Μανδά.

Οι Περιστεριώτες είχαν μείνει μόνο με δύο τερματοφύλακες μετά την αποχώρηση του Θεοδωράκη, επομένως ήταν η απαραίτητη η απόκτηση και τρίτου. Άλλωστε, τα δύο προηγούμενα χρόνια λόγω συγκυριών χρειάστηκε να αγωνιστούν και οι τρεις τερματοφύλακες.

Έτσι ειδικά στην εποχή του κορονοϊού θα εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο η ομάδα να μείνει με δύο τερματοφύλακες. Από εκεί και πέρα ο Γιαννιώτης αποτελεί για τον Ατρόμητο και μια ιδιαίτερη περίπτωση λόγω του παρελθόντος του με την ομάδα.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου θεώρησαν ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος. Αυτό πάντως, δεν αλλάζει κάτι για τους Πίριτς και Μανδά με τον Γιαννιώτη να έρχεται για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον ανταγωνισμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα