Η 2η αγωνιστική της Super League Interwetten αρχίζει σήμερα με το Ιωνικός-Αρης

Newsroom
Η 2η αγωνιστική της Super League Interwetten αρχίζει σήμερα με το Ιωνικός-Αρης

bet365

Στις 19:00 (COSMOTE SPORT 1 HD) ο Ιωνικός υποδέχεται τον Αρη για την 2η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Πέρασαν 14 ολόκληρα χρόνια που στο γήπεδο της Νεάπολης φιλοξένησε αγώνα της μεγάλης κατηγορίας.

Σήμερα, στις 19:00 (COSMOTE SPORT 1) η Super League Interwetten o Ιωνικός υποδέχεται τον Αρη, στο πρώτο του εντός έδρας ματς μετά από το 2007 (τελευταίο ματς εκείνο το χορταστικό 3-5 με τον Ολυμπιακό), σε ένα παιχνίδι που αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη.

Ο αγώνας μετατέθηκε για σήμερα μετά από αίτημα της αστυνομίας, καθώς αύριο συμπληρώνονται 8 χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και για λόγους ασφαλείας το ματς άλλαξε ημερομηνία (στο γειτονικό Κερατσίνι θα γίνουν πορείες).

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ αναζητούν το πρώτο τους γκολ και τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Κάτι που θα κάνουν χωρίς τον Ρομαό ο οποίος αποβλήθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Να καλύψει την γκέλα με τον ΟΦΗ στο Χαριλάου

Ο Άρης από την πλευρά του, γκέλαρε στου Χαριλάου με τον ΟΦΗ (0-0) και θέλει να ρεφάρει απέναντι σε μια ομάδα, θεωρητικά τουλάχιστον, υποδεέστερη, αλλά άκρως επικίνδυνη, όπου έδειξε σε ορισμένες στιγμές κόντρα στην ΑΕΚ. Ματέο Γκαρσία και Αγκμπενιένου έκαναν ατομικό πρόγραμμα την εβδομάδα αυτή και έμειναν εκτός αποστολής.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία του Απόστολου Μάντζιου στον πάγκο του Αρη, κόντρα στην ομάδα που έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

H αποστολή του Αρη: Ντένις, Κουέστα, Γκάμα, Σάκιτς, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάσα, Γέγο, Χαΐροβιτς, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Γκάνεα, Δεληζήσης, Μάνος.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα