Μάντζιος: «Αφήνουμε πίσω μας τον ΟΦΗ, πάμε για νίκη με Ιωνικό»

Μάντζιος: «Αφήνουμε πίσω μας τον ΟΦΗ, πάμε για νίκη με Ιωνικό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μάντζιος: «Αφήνουμε πίσω μας τον ΟΦΗ, πάμε για νίκη με Ιωνικό»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε περισσότερο σ’ ένα στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα του στη διάρκεια της χρονιάς, να ξεπερνά πολύ δύσκολα το κάθε αποτέλεσμα.

Η πρεμιέρα της Interwetten Superleague κύλησε αρνητική για τον Άρη με τους δύο χαμένους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, ο Άκης Μάντζιος εκτίμησε ότι η ομάδα του θα πρέπει να μάθει να ξεπερνά κάθε αποτέλεσμα. «Το αφήνουμε πίσω, έχουμε μάθει να ξεπερνάμε και οφείλουμε να ξεπερνάμε το αποτέλεσμα είτε είναι θετικό είτε είναι αρνητικό, πρέπει να ετοιμαζόμαστε την επόμενη μέρα, για τον επόμενο αγώνα», είπε, ασχέτως της εκτίμησης (για τον αγώνα με τον ΟΦΗ) ότι… «δεν πήραμε ούτε αυτό που αξίζαμε, μετά από μια γενική εικόνα του παιχνιδιού. Σίγουρα όμως δεν πιάσαμε και τα στάνταρ απόδοσης μας, όπως και το τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

Στάθηκε και στην αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής του αγώνα τονίζοντας ότι… «θα παίξουμε με δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης σε σχέση με τον αντίπαλο, με την έκτακτη αλλαγή που έγινε. Από εκεί και πέρα όμως, δεν είχαμε το περιθώριο να δουλέψουμε πολλά πράγματα για το κομμάτι του Ιωνικού, αλλά οφείλουμε να αντιδράσουμε για να πάμε να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι τους βαθμούς νίκης».

Αναφερόμενος στον Ιωνικό εκτίμησε ότι θα είναι μια ομάδα η οποία θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στην έδρα της. «Είναι μια καινούργια ομάδα, η οποία επανήλθε μετά από αρκετά χρόνια στη Superleague και θα στηριχθεί στην έδρα της. Η εικόνα της στο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής θα έλεγα πως ήταν αρκετά καλή, ανεξάρτητα από το πως προήλθε το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα επικίνδυνη, η οποία χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Σε ερώτηση για το ντεμπούτο του Μπράμπετς, ουσιαστικά έβαλε καλό βαθμό στον Τσέχο. «Νομίζω ότι ήταν θετικό το ντεμπούτο του, είναι ένας ποδοσφαιριστής που ξέρουμε τι έχει να μας δώσει. Είναι έμπειρος, δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να μπει στην ομάδα. Νομίζω και η εικόνα του αλλά και η διάθεση του και αμυντικά και στο κομμάτι του παιχνιδιού βοήθησε αρκετά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα