Ιωνικός: Η Νίκαια σε ρυθμούς Super League (pic)

Ιωνικός: Η Νίκαια σε ρυθμούς Super League (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ιωνικός: Η Νίκαια σε ρυθμούς Super League (pic)

bet365

Η Νίκαια μετά από μια μακρά αποχή κινείται και πάλι σε... ρυθμούς Super League.

Οι οπαδοί του Ιωνικού θα βρεθούν αύριο (17/9) στο γήπεδο της Νεάπολης για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια περιπλάνησης στις χαμηλότερες κατηγορίες. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα υποδεχθεί στις 19:00 τον Άρη για την δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten και ο κόσμος του Ιωνικού βρίσκεται στα... κάγκελα!

Οι Νικαιώτες ανακοίνωσαν την Τετάρτη (15/9) πως τόσο στο παιχνίδι με τον Άρη όσο και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας και θα μπορούν να προμηθευτούν μέχρι ακόμα 2 εισιτήρια. Το αποτέλεσμα ήταν τα διαρκείας της θύρας 5 να εξαντληθούν σήμερα στις 12:00 και η διαδικασία να συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς μέχρι και το βράδυ!

Οι "διψασμένοι" Νικαιώτες... ζουν και αναπνέουν για το ιστορικό παιχνίδι με τον Αρη και θα δώσουν το παρών στο πλάι της ομάδας δίνοντας ζωή σε μια έδρα που έλειψε πολύ από τα "σαλόνια" του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα