Super League Interwetten: Γιατί ήταν μονόδρομος να οριστεί το Ιωνικός - Άρης την Παρασκευή

Δημήτρης Τομαράς
Super League Interwetten: Γιατί ήταν μονόδρομος να οριστεί το Ιωνικός - Άρης την Παρασκευή

bet365

Το Ιωνικός - Άρης για πολύ συγκεκριμένους λόγους δεν μπορούσε να πάει άλλη ημέρα πλην της Παρασκευής (με σέντρα στις 19.00).

Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν μπορούσε να πάει το Σάββατο λόγω της πορείας που είναι προγραμματισμένη στο Κερατσίνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα. Η Λίγκα μάλιστα είχε πάρει σχετικό έγγραφο από την ελληνική αστυνομία.

Η Κυριακή δεν μπορούσε να επιλεγεί για το Ιωνικός - Άρης για άλλον λόγο. Η τεχνική εταιρεία που έχει την ευθύνη του VAR σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση δεν προβλέπεται να καλύπτει πάνω από πέντε αγώνες την ίδια ημέρα. Άρα δεν γινόταν να μπει έκτο ματς την Κυριακή. Τη Δευτέρα δεν γινόταν να οριστεί το ματς λόγω της εμβόλιμης αγωνιστικής της προσεχούς εβδομάδας.

Η μόνη πρόβλεψη που υπάρχει πάνω στη σύμβαση που έχει υπογραφεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία για το VAR είναι για τις 2 με 3 τελευταίες αγωνιστικές. Τότε μόνο δηλαδή να φέρει παραπάνω εξοπλισμό και άτομα για να καλύψει μεγαλύτερο αριθμό αγώνων ανά μέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα