Μιλόγεβιτς: «Πιστεύω στα παιδιά, χρειάζεται σκληρή δουλειά» (vid)

Μιλόγεβιτς: «Πιστεύω στα παιδιά, χρειάζεται σκληρή δουλειά» (vid)

Newsroom
Μιλόγεβιτς: «Πιστεύω στα παιδιά, χρειάζεται σκληρή δουλειά» (vid)

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε στο AEK TV μετά το 3-0 επί του Ιωνικού, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ της ομάδας και επισημαίνοντας ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να διορθωθούν πράγματα στην πορεία.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στο ΑΕΚ TV:

«Είναι ωραίο όταν κερδίζεις και ξεκινάς με το δεξί. Τη θέλαμε αυτή τη νίκη, τα παιδιά περίμεναν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στο παρελθόν. Είχαμε εύκολο έργο όταν ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αλλά υπάρχουν αρνητικά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε. Υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, αλλά πιστεύω σε αυτά, είναι καλοί επαγγελματίες και καλοί ποδοσφαιριστές και με σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε. Χρειάζεται πάντα δουλειά, εδώ είμαστε να δουλεύουμε χωρίς μεγάλα λόγια. Τώρα ξεκουραζόμαστε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα