Τσιγκρίνσκι: «Δεν περίμενα πως θα έφτανε η στιγμή που θα έπαιζα κόντρα στην ΑΕΚ» (pics)

Newsroom
Τσιγκρίνσκι: «Δεν περίμενα πως θα έφτανε η στιγμή που θα έπαιζα κόντρα στην ΑΕΚ» (pics)

bet365

Παίκτες και στελέχη της ΑΕΚ έσπευσαν να χαιρέτησαν τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό και εκείνος έδειξε συγκινημένος.

Ιδιαίτερο ήταν για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το αποψινό (12/9) ματς του ΟΑΚΑ, καθώς στο ντεμπούτο του με τον Ιωνικό βρέθηκε αντιμέτωπος με την ΑΕΚ όπου έπαιζε μέχρι και πέρσι και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Ο Ουκρανός στόπερ τιμήθηκε πριν τη σέντρα από τους φίλους της Ενωσης και μετά το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι οι «κιτρινόμαυροι» έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Τόσο οι μέχρι και πρότινος συμπαίκτες του όσο και στελέχη της ΑΕΚ τον αγκάλιασαν και ο 35χρονος είχε την ευκαιρία να βρεθεί με παλιούς γνωστούς και φίλους.

O ίδιος ανέφερε μετά το παιχνίδι στην Cosmote TV πως «δεν περίμενα ότι θα έφτανε η στιγμή και θα έπαιζα απέναντι στην ΑΕΚ. Το συνήθισα όμως μέσα στο παιχνίδι και συνέβη. Εχω κρατήσει άριστες σχέσεις με τους παλιούς μου συμπαίκτες και όλο το σταφ της ΑΕΚ. Δεν είναι μυστικό».

Για τα λουλούδια που του έδωσαν από την Original σχολίασε ότι «ήταν ένα πολύ θερμό καλωσόρισμα από τον κόσμο της ΑΕΚ. Παρ’ όλο που είχα να αγωνιστώ πριν 4 μήνες, ήταν σαν να μην πέρασε μία ημέρα. Τους ευχαριστώ».

Οσο για το ματς είπε: «Δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Το πλάνο που είχαμε λειτούργησε, παρά το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ έκανε κάποιες αλλαγές και κατάφερε να βρει τα γκολ που ήθελε».

...

...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα