Λόπεθ: «Πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες» (vid)

Newsroom
Λόπεθ: «Πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι, είμαι περήφανος για τους παίκτες» (vid)

bet365

Με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο τεχνικός του Ατρομήτου, Άνχελ Λόπεθ μιλώντας μετά το 0-0 της ομάδας του με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ καλά την φετινή Super League Interwetten, καθώς κατάφερε να μην χάσει μέσα στο Καραϊσκάκης από τον Ολυμπιακό, κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Άνχελ Λόπεθ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ήμασταν πάρα πολύ προετοιμασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά, τόσο όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το παιχνίδι όσο και συνολικά στην προετοιμασία δουλέψαμε για τέτοιες στιγμές. Είχαμε σχεδιάσει να έρθουμε και για τους τρεις βαθμούς, βέβαια ξέραμε ότι παίζουμε με έναν αντίπαλο υψηλής ποιότητας, είμαι πάρα πολύ υπερήφανος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Κάναμε μια προετοιμασία πάρα πολύ σκληρή, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι για τέτοιες στιγμές, για σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα