Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για τα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη

Newsroom
Οι εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ για τα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη

bet365

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και για τα γήπεδα των ομάδων των ΠΑΟΚ και Άρη.

Διά στόματος του Έλληνα Πρωθυπουργού υπήρξαν εξαγγελίες για τα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο περιθώριο της ΔΕΘ είπε ότι «Θεσσαλονίκη και Μακεδονία αλλάζουν και ένας άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην πόλη του Βαρδάρη».

Στη συνέχεια στάθηκε και στα γήπεδα των ΠΑΟΚ και Άρη λέγοντας: «Πολίτες και επισκέπτες απολαμβάνουν νωρίτερα το νέο σύγχρονο αεροδρόμιο. Ήδη κυκλοφορούν στους δρόμος τα διπλάσια λεωφορεία, που θα αυξηθούν πάλι και το μετρό γίνεται πραγματικότητα παρά τις αντιδράσεις. Γίνεται ρεαλιστική προσδοκία όχι ένα ψέμα γραμμένο σε μουσαμάδες και ένα έργο που θα επεκταθεί και στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Ξεκινούν άμεσα οι μελέτες για την επέκταση του μέτρο και στη δυτική πόλη. Το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ αναμένει από τον επενδυτή να ξεκινήσει αφού η Πολιτεία λύνει όλα τα θέματα της χωροταξίας και της χρήσης γης και ο Άρης θα μπορέσει να φτιάξει το νέο του γήπεδο».

Για τον Άρη δε ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε ακόμα πως «σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο για να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική της διπλής ανάπλασης».

Μητσοτάκης 1

Μητσοτάκης 2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα