Μητσοτάκης: «Ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο»

Μητσοτάκης: «Ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Μητσοτάκης: «Ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο»

bet365

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην ανέγερση νέου γηπέδου του Άρη το οποίο εντάσσεται στη λογική της διπλής ανάπλασης.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη του στη ΔΕΘ και πέραν των εξαγγελιών που αφορούν τις δράσεις της Κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο εγχείρημα του νέου γηπέδου από τον Άρη υποστηρίζοντας ότι κατατάσσεται στο πλαίσιο της λογικής της διπλής ανάπλασης και προβλέπει τη δημιουργία καταπράσινου άλσους στο σημείο που βρίσκεται σήμερα το «Κλ. Βικελίδης»

Η ΠΑΕ Άρης είχε ανακοινώσει το πλαίσιο των ενεργειών στις οποίες προχώρησε οι οποίες περιλαμβάνουν την ανταλλαγή οικοπέδων με τον ΟΑΕΔ με σκοπό τη δημιουργία νέου γηπέδου σε μια έκταση 165 στρεμμάτων στην περιοχή της Πυλαίας. Πριν από λίγο, ο Πρωθυπουργός της χώρας αναφέρθηκε στο εγχείρημα τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι… «σε συνεννόηση με τους Δήμους Θεσσαλονίκης και Πυλαίας, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει το νέο του κιτρινόμαυρο στάδιο για να γίνει με τη σειρά του το Χαριλάου η έδρα ενός μεγάλου καταπράσινου άλσους στη λογική της διπλής ανάπλασης».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED