ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους δημόσιας ασφάλειας»

Newsroom
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Κλειστές οι θύρες 13-14 για λόγους δημόσιας ασφάλειας»

bet365

Μέσω ανακοίνωσής της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνει γνωστό ότι οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για την αναμέτρηση του τριφυλλιού με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20.30, Cosmote Sport 2), οι θύρες 13-14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι στο σημερινό αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (20:30) οι θύρες 13 και 14 θα παραμείνουν κλειστές για λόγους περιφρούρησης της τάξης και δημόσιας ασφάλειας. Όσοι φίλαθλοι έχουν αγοράσει εισιτήριο στις συγκεκριμένες θύρες, θα ενημερωθούν εντός των επόμενων ημερών για τον τρόπο επιστροφής του αντιτίμου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα