ΑΕΚ: O δικέφαλος αετός που θα κοσμεί εξωτερικά την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pic)

ΑΕΚ: O δικέφαλος αετός που θα κοσμεί εξωτερικά την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pic)

Newsroom
ΑΕΚ: O δικέφαλος αετός που θα κοσμεί εξωτερικά την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena (pic)

bet365

Εντυπωσιάζει ο δικέφαλος αετός που έχει παραγγείλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να τοποθετηθεί έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε εμπνευστεί τη συγκεκριμένη ιδέα από τον ατσάλινο αετό έξω από την Groupama Arena της Βουδαπέστης, εκεί που η Ένωση είχε αντιμετωπίσει τη Βίντι στα πλέι οφ του Champions League το 2018.

Στη συνέχεια είχε έρθει σε επικοινωνία με τον Ούγγρο γλύπτη Γκάμπορ Μίκλος Στζόκε που τον είχε κατασκευάσει, ζητώντας του κάτι αντίστοιχο σε δικέφαλο αετό, στο σήμα δηλαδή της ΑΕΚ.

Στο σημερινό της τεύχος, η εφημερίδα «Δικέφαλος Αετός» αποκαλύπτει το σχέδιο του δικέφαλου αετού που έχει παραγγείλει ο Μελισσανίδης και θα κοσμεί εξωτερικά την Αγιά Σοφιά - OPAP Arena. Έναν δικέφαλο αετό, ο οποίος θα ακουμπά στον τρούλο της «Αγιά Σοφιάς».

Το έργο τέχνης θα τοποθετηθεί στην πλατεία που θα διαμορφωθεί έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπροστά ακριβώς από το κτίριο που θα φιλοξενεί τα Μουσεία της Ιστορίας της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Εφημερίδα Δικέφαλος Αετός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα