Άλι: «Να αποδείξω ποιος είμαι μέσα από τον Άρη» (vid)

Άλι: «Να αποδείξω ποιος είμαι μέσα από τον Άρη» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άλι: «Να αποδείξω ποιος είμαι μέσα από τον Άρη» (vid)

bet365

Ο Μοχανάντ Άλι μίλησε για τους στόχους του με τη φανέλα του Άρη αλλά και τις προσδοκίες των 1.4 εκατομμυρίων ανθρώπων που τον ακολουθούν στο Instagram.

Ο Ιρακινός επιθετικός επέλεξε να πάρει το Νο12 αλλά και να γράψει το παρατσούκλι του («Μίμι») στο πίσω μέρος της φανέλας. Στην πρώτη συνέντευξή του (στο τηλεοπτικό δίκτυο του Άρη) δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δεύτερη ευρωπαϊκό εμπειρία του – μετά από τους έξι μήνες στην Πορτιμονένσε – και υποστήριξε ότι… «ξέρω ότι ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη οπαδική βάση. Έχει μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ του και ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχεις τους στόχους της».

Ο Μοχανάντ Άλι δήλωσε μάλιστα έτοιμος να αγωνιστεί αρχής γενομένης της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ενώ ρωτήθηκε για τους followers του στα social media. «Εκτιμώ όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και ξέρω ότι έχουμε μεγάλες προσδοκίες από εμένα. Θέλω να τους αποδείξω με την παρουσία μου στον Άρη ποιος είναι ο Μοχανάντ Άλι και να τους κάνω χαρούμενος γιατί το αξίζουν», απάντησε και αναφέρθηκε στους φίλους του Άρη. «Υπόσχομαι ότι θα δώσω όλες τις δυνάμεις μου για να τους κάνω χαρούμενους γιατί ξέρω πόσο νοιάζονται και αγαπούν την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα