Λόπεθ: «Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας χωρίς φόβο»

Newsroom
Λόπεθ: «Να δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό παίζοντας χωρίς φόβο»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για την πρεμιέρα που έρχεται με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και για την καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άνχελ Λόπεθ στη NOVA:

Για τις σκέψεις του ενόψει της έναρξης: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα και ειδικά με ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν μια μεγάλη προετοιμασία, αλλά έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Ήταν μια σκληρή και θετική προετοιμασία».

Για το αν τον προβληματίζουν τα αποτελέσματα στα φιλικά: «Η προετοιμασία είναι να μας ετοιμάσει για το πρωτάθλημα. Ήταν σκληρή, πήγαμε στην Ισπανία και παίξαμε δύσκολα παιχνίδια, αλλά και μετά εδώ στην Ελλάδα. Μέχρι χθες υπογράφαμε νέους παίκτες. Τα επίσημα ξεκινάνε την Κυριακή και αυτό μετράει. Η προετοιμασία μας βοήθησε να μεγαλώσουμε και να προσαρμοστούμε στις συνθήκες για το πρωτάθλημα».

Για το τι να περιμένουμε από τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ο Ατρόμητος θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Θέλουμε να δείξουμε την ιδέα μας, την ταυτότητά μας, να έχουμε μια συμπαγή ομάδα και ότι είναι δύσκολο να μας καταβάλλει ο αντίπαλος, παίζοντας χωρίς φόβο με σκοπό να του δημιουργήσουμε προβλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα