Η «πρώτη» του Άλι έφερε… ιρακινή επίθεση

Η «πρώτη» του Άλι έφερε… ιρακινή επίθεση

Gazzetta team
Η «πρώτη» του Άλι έφερε… ιρακινή επίθεση

bet365

Ο Μοχανάντ Άλι είχε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του στον Άρη, φωτογραφήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης» και οι θαυμαστές του κατέκλυσαν εκ νέου τα social media της ΠΑΕ.

Η δημοτικότητα του Μοχανάντ Άλι αποδείχθηκε μέσα από την αντίδραση των followers του στα social media, λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του Άρη με τον ποδοσφαιριστή καθώς η αύξηση των ακόλουθων του λογαριασμού των «κίτρινων» στο Instagram ξεπέρασε τους 22-23 χιλιάδες. Σήμερα (10/9) ο Ιρακινός επιθετικός είχε την πρώτη γνωριμία του με τους νέους συμπαίκτες του και νωρίτερα φωτογραφήθηκε στο «Κλ. Βικελίδης». Βλέποντας τη φωτογραφία του Άλι, οι συμπατριώτες του «κατέκλυσαν» εκ νέου τον λογαριασμό της ΠΑΕ Άρης στο Facebook.

ΠΑΕ για Άλι

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο διεθνής επιθετικός τέθηκε στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και μένει να αποφασιστεί αν θα είναι στην αποστολή των «κίτρινων» ενόψει της πρεμιέρας της Interwetten Superleague απέναντι στον ΟΦΗ (13/9, 19:30) στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα