Super League: Επιτέλους… μπάλα με σούπερ αποδόσεις!

Newsroom
Super League: Επιτέλους… μπάλα με σούπερ αποδόσεις!
Η Super League αρχίζει, έστω κι αν η καθυστέρηση ήταν μεγάλη. Ένα φαβορί, αλλά κι ένας μαραθώνιος με πολλές υποσχέσεις και μονομάχους έτοιμους για όλα!

Μετά από αναβολές και διαπραγματεύσεις, η στιγμή επιτέλους έφτασε! Σέντρα, λοιπόν, το Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Και τι μας περιμένει; Ένα φαβορί, τέσσερις δυνατοί μονομάχοι βελτιωμένοι σε σχέση με πέρσι και ομάδες που μπορούν να βάλουν δύσκολα. Ποιος είναι το φαβορί; Ο Ολυμπιακός! Ο Μαρτίνς στον πάγκο για τέταρτο διαδοχικό έτος, ο ΜVP Καμαρά έμεινε και τα άκρα της επίθεσης ενισχύθηκαν. Στο +26 βρέθηκε από τον ΠΑΟΚ πέρσι, στο +18 πρόπερσι! Στο 1.30 η απόδοση της bwin για να αναδειχθεί ο Ολυμπιακός για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής.

bwin

Στη 2η θέση των φαβορί βρίσκουμε τον ΠΑΟΚ. Ο κόουτς του τίτλου και μετρ της ψυχολογίας, Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε στον «δικέφαλο» ξανά για μια διάκριση, όπως αυτή του 2019. Πάθος υπάρχει, κινήσεις έγιναν, αλλά μένει να δούμε αν ήταν αρκετές για την εκτόξευση. Η σεζόν αρχίζει με περισσότερες υποσχέσεις από πέρσι και το να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα προσφέρεται στο 4.00 από την bwin.

Την τριπλέτα των φαβορί κλείνει η ΑΕΚ. Η περσινή σεζόν ήταν κάκιστη μακριά απ΄ όλους τους τίτλους. Η φετινή άρχισε με… σοκ, αυτό του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τη Βελέζ. Η αντίδραση ήταν άμεση, ο Μιλόγεβιτς πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και μαζί πακέτο Τσούμπερ- Γέφτιτς, δυο παίκτες που αλλάζουν την εικόνα. Με 12 προσθήκες ελπίζει να δέσει άμεσα και η νέα σεζόν στο νέο γήπεδο να τη βρει ως πρωταθλήτρια. Στο 10.00 στην bwin να κατακτήσει ξανά τον τίτλο μετά το 2018!

Η σεζόν αρχίζει και το Σάββατο (11/9) έχουμε σέντρα στη Super League! Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης ανοίγουν την αυλαία και ακολουθεί το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι «πράσινοι» μπαίνουν στη χρονιά με νέο τεχνικό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και με την ελπίδα να αρχίσουν με το δεξί. Αλλωστε, έχουν κερδίσει και τα 4 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια, ενώ στα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα δεν έχουν δεχθεί γκολ. Στο 1.95 προσφέρεται από την bwin η νίκη του Παναθηναϊκού με μηδέν παθητικό.

Η κλήρωση έφερε τον Ολυμπιακό να ξεκινά για όγδοη σεζόν στη σειρά με παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κοινό χαρακτηριστικό; Οι νίκες, αφού μετρά επτά σε ισάριθμα ματς. Μάλιστα, στις πέντε από αυτές πέτυχε τουλάχιστον τρία γκολ. Στο 1.60 βρίσκουμε στην bwin τη νίκη των «ερυθρόλευκων» με χάντικαπ -1, να κερδίσει δηλαδή με τουλάχιστον 2 γκολ διαφορά! Εξι διαδοχικές νίκες μετρούν οι Πειραιώτες απέναντι στον Ατρόμητο και οι τέσσερις πιο πρόσφατες ήρθαν χωρίς να δεχθούν. τέρμα. Ετσι, η νίκη με μηδέν παθητικό τιμάται στο 1.55.

Πρεμιέρα εντός έδρας και για τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον φιλόδοξο ΠΑΣ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετρά 7 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στους Ηπειρώτες, ωστόσο στις επτά από τις οκτώ πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις δέχεται γκολ. Στο 4.10 προσφέρεται στην bwin να κερδίσει ο ΠΑΟΚ, αλλά να σκοράρουν και οι 2 ομάδες!

Αλλωστε, ο ΠΑΣ έχει δημιουργήσει εντυπωσιακή παράδοση όταν παίζει το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς εκτός έδρας, έχοντας χάσει μόνο μια φορά στην ιστορία της Super League, το 2018 από την ΑΕΚ.

Δυνατή εκκίνηση στο «Κλ. Βικελίδης», όπου ο φιλόδοξος Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι… καίγονται για το ιδανικό ξεκίνημα, μιας κι έχουν το «αγκάθι» των -6 βαθμών στη φετινή Super League. Για τρίτη σεζόν στη σειρά, ο Άρης παίζει εντός και δεν έχει χάσει πρεμιέρα γηπεδούχος από το 1963. Αντίθετα, ο ΟΦΗ έχει 26 χρόνια να αρχίσει πρωτάθλημα με νίκη εκτός έδρας, μιας και αυτό το γεγονός… χάνεται στις 26 Αυγούστου 1995 κόντρα στην Καλαμάτα. Η νίκη του Άρη τιμάται στην bwin στο 1.45.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα