Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα

bet365

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σήμερα στο Κορωπί και ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Το προβάδισμα για την ενδεκάδα και οι πρεμιέρες στην Λεωφόρο.

Το πρωτάθλημα επιτέλους ξεκινά και το Σάββατο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον Απόλλωνα Σμύρνης(20:30, CosmoteSports) στο γήπεδο της Λεωφόρου. Η προετοιμασία των «πρασίνων» μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθείας, καθώς επιστρέφουν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» οι διεθνείς. Οι Σωκράτης Διούδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης και Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος από την Εθνική Ελλάδος όπου δεν αγωνίστηκαν καθόλου στα παιχνίδια με Ελβετία, Κόσοβο, Σουηδία και ο Φώτης Ιωαννίδης από την Εθνική Ελπίδων, με την οποία σκόραρε δύο γκολ στα παιχνίδια με Δανία και Ισλανδία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός από τις «γνωστές» απουσίες των Δημήτρη Κουρμπέλη και Μπαρτ Σένκεφελντ δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα ενόψει της πρεμιέρας και στην αυριανή προπόνηση είναι πιθανό να ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα. Με βάση την εικόνα που υπάρχει από τα φιλικά και τα πεπραγμένα των ποδοσφαιριστών σε αυτά, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κότσιρας και ο Σάρλια με τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας. Μαουρίσιο και Ρούμπεν οι κεντρικοί μέσοι. Ο Βιτάλ στο «αριστερό» φτερό, ο Λούντκβιστ επιτελικός, ο Χατζηγιοβάνης στο δεξί και στην κορυφή ο Καρλίτος. Όσον αφορά τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα θα βρίσκεται στην αποστολή ενώ ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα εκτίσει τιμωρία καρτών που «κουβαλάει» από πέρσι.

σσσ

Τέσσερις νίκες σε έξι πρεμιέρες στο «σπίτι» του

Ο κόσμος επιστρέφει στις κερκίδες της Λεωφόρου και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα θα αποτελέσει την έβδομη πρεμιέρα πρωταθλήματος για τον Παναθηναϊκό στο σπίτι του από το καλοκαίρι του 2000, όταν και επέστρεψε στην ιστορική του έδρα. Το «τριφύλλι» μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει νικήσει ΠΑΣ, Ξάνθη, Ιωνικό και Παναιτωλικό ενώ έχει χάσει βαθμούς σε «αιώνιο» ντέρμπι και σε ματς με τους «ακρίτες.

Αναλυτικά:

2000-2001: Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

2003-2004: Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-0

2004-2005: Παναθηναϊκός-Ιωνικός 3-0

2007-2008: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

2010-2011: Παναθηναϊκός-Ξάνθη 1-1

2013-2014: Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0

qax

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης σκοράρει στο φινάλε και ο Παναθηναϊκός επικρατεί 1-0 της Ξάνθης στην πρεμιέρα της χρονιάς του νταμπλ το 2004.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα