Νέα αναβολή στη δίκη Σαββίδη λόγω απουσίας Κομίνη και άλλων βασικών μαρτύρων

Newsroom
Νέα αναβολή στη δίκη Σαββίδη λόγω απουσίας Κομίνη και άλλων βασικών μαρτύρων

bet365

Για τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ορίστηκε εκ νέου η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δια του δικηγόρου του εξέφρασε την επιθυμία να δικαστεί για την υπόθεση που αφορά την παράνομη είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο γνωστό ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Αναβλήθηκε λόγω απουσίας βασικών μαρτύρων, ανάμεσα τους και ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του grtimes.gr, η δίκη του Ιβάν Σαββίδη, που αφορά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας όταν ακυρώθηκε το γκολ του ΠΑΟΚ, ως οφσάιντ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δια του δικηγόρου του Λάμπρου Μαργαρίτη, εξέφρασε την επιθυμία να δικαστεί.

Παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σήμερα, ύστερα από αρκετές αναβολές. Η δίκη έχει αναβληθεί άλλες έξι φορές είτε λόγω παρελεύσεως του ωραρίου είτε λόγω κωλυμάτων των δικηγόρων ενώ, τον περασμένο Μάιο, η δικάσιμος αποσύρθηκε επειδή ίσχυαν περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Σήμερα στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης ενώ δεν προσήλθαν ο διαιτητής του επίδικου αγώνα Γιώργος Κομίνης , ο εκπρόσωπος της συνδρομητικής τηλεόρασης και κάποιοι από τους μάρτυρες-αστυνομικούς.

Το δικαστήριο αποφάσισε να τιμωρηθούν με πρόστιμο ύψους 100 ευρώ ο κ. Κομίνης κι ένας αστυνομικός που ήταν αδικαιολογήτως απόντες ενώ διέταξε τη βίαιη προσαγωγή τους για την επόμενη δικάσιμο, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Μαζί με τον κ. Σαββίδη κατηγορούνται 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ. Οι παραπάνω είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου 2018.

Η (τότε) αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για δύο παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Η πρώτη αφορά την είσοδο των κατηγορουμένων στο γήπεδο και η δεύτερη σχετίζεται με την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος εντοπίστηκε από τις κάμερες να έχει περασμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο που κατείχε νόμιμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα