Μαρτίνς: «Μας δυσκόλεψε ο Άρης, διεκδικητής του πρωταθλήματος» (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Μαρτίνς: «Μας δυσκόλεψε ο Άρης, διεκδικητής του πρωταθλήματος» (vid)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξέφρασε ότι ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο δεν θα έχει καμία σχέση με την εικόνα στο 1-1 απέναντι στον Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε ομάδα που θα «χτυπήσει» πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά το 1-1 με τον Άρη στο φιλικό του «Κλ. Βικελίδης»:

«Ακόμα και με τις απουσίες, θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει καλύτερα. Αναγνωρίζουμε πως ο Άρης είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, φρέσκια, πολύ καλά προσανατολισμένη και δυνατή και προβλέπω ότι θα είναι στην κούρσα για τη διεκδίκηση του τίτλου. Είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και αναγνωρίζουμε πως έκανε καλύτερες ευκαιρίες. Είμαστε ευτυχισμένοι με την ισοπαλία γιατί ο Άρης μάς δυσκόλεψε ιδιαίτερα και γενικότερα αν και δεν έχουμε παράπονα από την προσπάθεια των παικτών, έχουμε παράπονα από την απόδοσή τους».

Είναι έτοιμη η ομάδα για τα επόμενα επίσημα παιχνίδια:

«Θα είμαστε έτοιμοι, ο Τικίνιο θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση, ο Ρόνι Λόπες θα είναι πιο έτοιμος. Τα παιχνίδια είναι σημαντικά στις περιπτώσεις τους. Είναι παίκτες έμπειροι, αλλά χρειάζονται παιχνίδια. Ο Μίχαλ θα είναι πιο προσαρμοσμένος στην ομάδα, είναι άγωνστος ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Με την επιστροφή και των παικτών που είναι στις εθνικές τους, η ομάδα θα έχει ποιότητα. Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα και χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την εικόνα μας στο παιχνίδι με τον Άρη, σε σχέση με το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, οπότε και η εικόνα μας θα είναι αρκετά διαφορετική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα