Τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Β, και οι δανεικοί του!

Τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Β, και οι δανεικοί του!

Τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Β, και οι δανεικοί του!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος καταγράφει στο blog του στο gazzetta τα ρόστερ του Ολυμπιακού και του Ολυμπιακού Β, αλλά και τη λίστα των δανεικών του!

Ας δούμε τώρα που τελείωσαν οι μεταγραφές (με τον αστερίσκο των ελεύθερων, που θα «παίζουν» για ακόμη 15 ημέρες!) πώς έχουν διαμορφωθεί τα ρόστερ του Ολυμπιακού.

Και κατ΄ αρχάς, βέβαια, της πρώτης ομάδας.

Γκολκίπερ: Βατσλίκ, Τζολάκης, Κρίστινσον, Καραργύρης

Μπακ: Λαλά, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος

Στόπερ: Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Αβραάμ, Καλογερόπουλος, Κινκουέ, Σεμέδο (;)

Κεντρικά χαφ: Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μαντί, Σουρλής

Εξτρέμ: Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκούρου, Λόπες, Βρουσάι, Αγκιμπού, Φορτούνης

Φορ: Ελ Αραμπί, Τικίνιο, Χασάν (;), Αλγκασίμ, Πινακάς

Είναι 34 (!) παίκτες, με τα ερωτηματικά στον Σεμέδο για…ευνόητους λόγους και στον Χασάν γιατί υπάρχουν γι΄ αυτόν κρούσεις, και με τον Φορτούνη εκτός μάχης έως και τον Γενάρη. Οι μεταγραφές είναι 11, μαζί με του Κανέ.

Οι εννιά δανεικοί

Ραντζέλοβιτς (Λεγκανές), Πέπε (Φαμαλικάο), Κανέ (Νέφτσι), Λοβέρα (Ράσινγκ), Κούτρης (Φορτούνα), Τσούμιτς (Λουκέρνη), Σολδάνο (Φουενλαμπράδο), Γιάννης Μασούρας (Σπάρτα Ρότερνταμ), Νικολιάς (Λάρισα)

Ολυμπιακός Β

Καραργύρης, Νίκας (από Πανιώνιο), Παπαδούδης, Στουρνάρας

Νίκολιτς, Φρέρης, Γκαλιάνι (Ιταλία), Αποστολόπουλος (από Πανσερραϊκό), Κίτσος, Νικόλης

Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης (από Άρη), Καλογερόπουλος (από Αστέρα), Χριστοφιλόπουλος (από Πανιώνιο), Κατσογιάννης, Κουτσίδης (από Πανσερραϊκό)

Σουρλής, Ξενιτίδης, Κωστή (Κύπρος), Σαπουτζής (από Άρη), Μπέλιτς (Σερβία), Μαυρουδής (από ΠΑΟ), Ντόι

Πινακάς (από Λάρισα), Μαρίνος (από Αστέρα), Βοίλης, Αλγκασίμ (Γουϊνέα), Λιάτσος, Τσέλιος, Καράκουτης (από ΠΑΟΚ)

Να θυμίσουμε ότι πολλοί παίκτες θα παίζουν και στον Ολυμπιακό και στον Ολυμπιακό Β.

Άσχετο: ο Χολέμπας θα μπορούσε να υπογράψει στον Ολυμπιακό από τον περασμένο Μάη. Ακόμη και τον Ιούνιο. Τον περίμεναν δύο μήνες…

Και κάτι για τον Μίκη: Φωτογραφία του από το Καραϊσκάκη!

O Μίκης Θεοδωράκης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.