ΚΕΔ: Νέο μέλος ο Άγγλος πρώην διεθνής διαιτητής Στέφεν Μπένετ

ΚΕΔ: Νέο μέλος ο Άγγλος πρώην διεθνής διαιτητής Στέφεν Μπένετ

bet365

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοίνωσε τη σύνθεση των μελών της και νέο πρόσωπο είναι ο 60χρονος Άγγλος πρώην διαιτητής, Στέφεν Μπένετ.

Το νέο πρόσωπο στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είναι ο Στέφεν Μπένετ, 60χρονος Άγγλος πρώην διαιτητής, ο οποίος σφύριξε στην Premier League από το 1999 μέχρι το 2010, αλλά και τη διετία 1993-1995. Μένει να οριστούν και οι τρεις Έλληνες, που θα είναι υπεύθυνοι για τη Γ' Εθνική και τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Η ενημέρωση:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοινώνει τη Σύνθεση των μελών της καθώς και τις αρμοδιότητες των τελευταίων για θέματα διαιτησίας στο Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο, για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Σύνθεση και Αρμοδιότητες Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας:

Mark Clattenburg / Πρόεδρος της ΚΕΔ & Υπεύθυνος για την 1η Κατηγορία Αξιωματούχων Διαιτησίας

Jacob Collin / Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ & Υπεύθυνος για την 2η Κατηγορία Αξιωματούχων Διαιτησίας

Joao Capella / Μέλος της ΚΕΔ, VAR Manager & Training Manager

Stephen Bennett (Μέλος της ΚΕΔ, Υπεύθυνος για τους Παρατηρητές Διαιτησίας 1ης και 2ης Κατηγορίας.

Τα παραπάνω βρίσκονται σε συμφωνία με τον Κανονισμό Διαιτησίας και το Καταστατικό της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED