ΑΕΚ: Ψάχνεται για Γέφτιτς (vid)

ΑΕΚ: Ψάχνεται για Γέφτιτς (vid)

ΑΕΚ: Ψάχνεται για Γέφτιτς (vid)

bet365

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται ότι είναι ο κεντρικός χαφ της Ρουμπίν Καζάν, Ντάρκο Γέφτιτς. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε επαφή με την ρωσική ομάδα.

Μετά την απόκτηση του Στέφεν Τσούμπερ ο οποίος έχει ξεκινήσει το ταξίδι του για τη χώρα μας προκειμένου να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, η Ένωση φαίνεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ρουμπίν Καζάν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν έρθει ήδη σε επαφές με την ρωσική ομάδα, με την οποία ο 28χρονος Ελβετός μέσος έχει καταγράψει 45 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι σήμερα, για την αγορά ή για τον δανεισμό και οψιόν αγοράς του παίκτη.

Τη φετινή σεζόν, ο Γέφτιτς έχει αγωνιστεί 8 φορές με την Ρουμπίν Καζάν (6 στο πρωτάθλημα, 2 στα προκριματικά του Conference League), σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν ο Ελβετός κεντρικός χαφ έχει φορέσει και τις φανέλες των Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα