Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Βιτάλ (pics)

Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Βιτάλ (pics)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πάτησε Αθήνα ο Βιτάλ (pics)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Κυριακής για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό από την Κορίνθιανς. Tι είπε στις πρώτες του δηλώσεις.

O Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την Κορίνθιανς για τον δανεισμό του Ματέους Βιτάλ και από τα ξημερώματα της Κυριακής ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού. Μέσω πτήσης από το Άμστερνταμ, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στην χώρα μας, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει στους πράσινους.

Kατά την άφιξη του, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως ήρθε για να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα ενώ αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα πριν πάρει την απόφαση να φορέσει την πράσινη φανέλα.

vtl

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει εδώ, που θα φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα κοιτάξω με τη σειρά μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την ομάδα. Όσο ήμουν στη Βραζιλία είχα τη δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους. Μίλησα με τον Μαουρίσιο που είναι νυν παίκτης της ομάδας αλλά και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μου είπαν διαφορά πράγματα, αλλά πρέπει να σας πω και εγώ ότι ήδη από την Βραζιλία παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό».

Ο Βιτάλ προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση και τα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

s

lk

mat

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα