Άρης: Ανέβασε την προσφορά του σε Μάλμε και Μπρόρσον

Άρης: Ανέβασε την προσφορά του σε Μάλμε και Μπρόρσον

bet365

Στην προσπάθειά του να κλείσει τον Φρανζ Μπρόρσον ο Άρης, ανέβασε την προσφορά του τόσο στη Μάλμε όσο και στον ίδιο τον 25χρονο Σουηδό στόπερ.

Ο Άρης δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να αποκτήσει τον Φρανζ Μπρόρσον. Οι «κίτρινοι» ανέβασαν την προσφορά τους τόσο προς τη Μάλμε, όσο και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, θέλοντας έτσι να τον δελεάσουν για να δεχτεί να φύγει από τη σουηδική ομάδα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναζητά επιτακτικά έναν ακόμη στόπερ και ο «εκλεκτός» είναι ξεκάθαρα ο 25χρονος, ο οποίος μετρά εφέτος 20 συμμετοχές, εκ των οποίων τις πέντε στα προκριματικά του Champions League.

Ο ύψους 1.86 αμυντικός είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Σουηδίας και εκτός από τη Μάλμε, η οποία εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, έχει περάσει και από την Έσμπιεργκ (Δανία).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα