Γρηγορίου: «Μόνο το αποτέλεσμα με στεναχωρεί»

Γρηγορίου: «Μόνο το αποτέλεσμα με στεναχωρεί»

Γρηγορίου: «Μόνο το αποτέλεσμα με στεναχωρεί»

bet365

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στην αποτελεσματικότητα της Λαμίας απέναντι στον Άρη αλλά και στο αποτέλεσμα που δεν τον αφήνει ικανοποιημένο.

Η Λαμία είχε την ευκαιρία να πετύχει μια φιλική νίκη επί του Άρη, τη στερήθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μιχάλης Γρηγορίου – μιλώντας στα κανάλια Novasports – παραδέχθηκε ότι… «μόνο το αποτέλεσμα είναι αυτό που μας στεναχωρεί. Η ομάδα αντιμετώπισε το παιχνίδι σαν να είναι επίσημο απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και ενισχυμένη ομάδα όπως ο Άρης. Κάναμε καλή δουλειά γιατί δεν αφήσαμε στον Άρη να κάνει φάσεις».

Ο προπονητής της Λαμίας κράτησε πολλές στιγμές από τον αγώνα με εξαίρεση… «την τελευταία φάση του αγώνα όπου δεχθήκαμε και το γκολ της ισοφάρισης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα