Αναχωρεί για Βόλο μετά την προπόνηση του Σαββάτου η ΑΕΚ

Αναχωρεί για Βόλο μετά την προπόνηση του Σαββάτου η ΑΕΚ

Αναχωρεί για Βόλο μετά την προπόνηση του Σαββάτου η ΑΕΚ

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα έλαβε χώρα η προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή (27/8) στα Σπάτα. Φεύγει για το φιλικό με τον Βόλο μετά τη σαββατιάτικη προπόνηση η αποστολή.

Η απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα δεν είχε κάποιο νεότερο για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι Λιβάι Γκαρσία και Χρήστος Αλμπάνης συνέχισαν τη θεραπεία τους, με τον δεύτερο να κάνει και τρέξιμο στο γήπεδο. Όσον αφορά τους Εχσάν Χατζισαφί, Μιχάλη Μπακάκη και Αντρέ Σιμόες, συνέχισαν για άλλη μια μέρα τα ατομικά τους προγράμματα.

Πλέον η ΑΕΚ αναχωρεί για τον Βόλο το Σάββατο, ενόψει του κυριακάτικου (29/8) φιλικού στο Πανεθσσαλικό (19:00). Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί στα Σπάτα στις 12:00 και έπειτα η αποστολή θα αναχωρήσει για την πόλη της Μαγνησίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα