Ολυμπιακός: Βγάζει 11άδα με τις μεταγραφές για τη νέα χρονιά (pic)

Ολυμπιακός: Βγάζει 11άδα με τις μεταγραφές για τη νέα χρονιά (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Βγάζει 11άδα με τις μεταγραφές για τη νέα χρονιά (pic)

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι εφόσον κλείσουν έναν ακόμα ακραίο μπακ και έναν στόπερ θα φτάσουν σε μία 11άδα μεταγραφών για την επερχόμενη σεζόν!

Ήδη ο Ολυμπιακός επίσημα έχει ενισχυθεί με τον γκολκίπερ Βατσλίκ, τον χαφ Κούντε, τους μεσοεπιθετικούς Αλγκασίμ Μπα και Αγκιμπού Καμαρά, τους εξτρέμ Ρόνι Λόπες και Ονιεκούρου και τον επιθετικό Τικίνιο Σοάρες ενώ έφερε στην Αθήνα τον ακραίο μπακ (που παίζει και χαφ όμως) Καρμπόβνικ. Άρα στο σύνολο μιλάμε για οκτώ κινήσεις.

Εάν σε αυτές προστεθεί η επιστροφή του Μάρκοβιτς από εκεί που θα βρισκόταν εκτός πλάνων και είναι σαν... εσωτερική μεταγραφή (με την επιστροφή του από δανεισμό) αλλά και το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός ακόμα ακραίου και ενός στόπερ βγαίνει ο αριθμός 11. Μπορεί δηλαδή να βγει μία 11άδα ερυθρόλευκων μεταγραφών.

Ένα βασικό σχήμα λοιπόν σε μία διάταξη 4-2-3-1. Με τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια τους Καρμπόβνικ και Μάρκοβιτς στην άμυνα μαζί με τα πιθανά δύο νέα πρόσωπα, τον Κούντε εξάρι, τον Αγκιμπού Καμαρά οκτάρι και δεκάρι τον Αλγκασίμ Μπα.

Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Ονιεκούρου και Λόπες και φορ ο Τικίνιο Σοάρες. Θυμίζουμε πως μετά το Σλόβαν - Ολυμπιακός ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μιλήσει για κίνηση για έναν ακόμα ακραίο μπακ ενώ το θέμα στόπερ παραμένει ανοιχτό με την επιδίωξη των τελευταίων ημερών να είναι να πουληθεί ο Σεμέδο. Δείτε πιο κάτω το σχετικό γράφημα:

Ολυμπιακός3

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα