Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Πιτόν και θα κάνει νέα κρούση (vid)

Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Πιτόν και θα κάνει νέα κρούση (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ασχολείται με τον Πιτόν και θα κάνει νέα κρούση (vid)

bet365

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση του μπακ της Κορίνθιανς και θα επανέλθουν μετά την πρώτη κρούση.

Από τη Βραζιλία προέκυψε η πληροφορία ότι η Κορίνθιανς δέχθηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον αριστερό της μπακ, Λούκας Πιτόν, που δεν κάλυψε όμως σε πρώτη φάση τον βραζιλιάνικο σύλλογο (ήταν 1.5 εκατ. ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του παίκτη). Πρόκειται για τον 20χρονο αριστερό μπακ (παίζει και αριστερός χαφ) με συμβόλαιο έως το 2022 με την Κορίνθιανς.

Αν και Βραζιλιάνος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, οπότε δεν πιάνει θέση ξένου. Το 2020-2021 έχει 17 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ. Τα νεότερα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ασχολούνται με τον Πιτόν και πως θα επανέλθουν με νέα βελτιωμένη προσφορά, έχοντας φυσικά στόχο να κλείσουν τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα