Από τον Άρη, πάει στη Ρεμς ο Ραφίκ Γκιτάν

Από τον Άρη, πάει στη Ρεμς ο Ραφίκ Γκιτάν

Από τον Άρη, πάει στη Ρεμς ο Ραφίκ Γκιτάν

bet365

Ο Άρης βρέθηκε μια ανάσα από την απόκτηση του Ραφίκ Γκιτάν, φαίνεται όμως ότι ο 22χρονος Γαλλοαλγερινός μέσος καταλήγει στη Ρεμς!

Στις τελευταίες ημέρες, η περίπτωση του Ραφίκ Γκιτάν απομακρύνθηκε από το κάδρο του Άρη λόγω της διάστασης απόψεων που διαπιστώθηκε μεταξύ των «κίτρινων» με τη Ρεν για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη. Μάλιστα, δημοσίευμα της «Equipe» αναφέρει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστή θα παραμείνει στο γαλλικό Πρωτάθλημα και σημειώνει ότι απομένει η διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών για τη μεταγραφή του από τη Ρεν στη Ρεμς. «Ο Ραφίκ Γκιτάν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ligue 1 και στη Ρεμς η οποία σκοπεύει να τον υπογράψει άμεσα», σημειώνει και παράλληλα στέκεται στο ενδιαφέρον που εκδήλωσαν γι’ αυτόν κυρίως ομάδες από την Πορτογαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα